Повернутися до новин

Як заробити Bitcoin з мобільного телефону

Опубліковано: 02.09.2022
Оновлено: 22.11.2022
Bitcoin

Про криптовалюти чули всі, але заробітком на них похвалитися може далеко не кожен. Цифрові монети залучають початківців та досвідчених інвесторів можливістю отримати хороші гроші на волатильності курсу та загальній динаміці ринку. А найбільший інтерес стабільно зосереджено довкола головної монети — Біткоіна.

Хоча останнім часом актив переживає негативну тенденцію, станом на початок осені, він, як і раніше, залишається криптовалютою номер один. Біткоїн є найдорожчою монетою — курс активу становить $20 тис., а обсяг загальної ринкової капіталізації становить $387 млн. І це, як ми знаємо, далеко не межа.

Так, крипта залишається одним із найцікавіших та прибуткових інструментів інвестування. А одержати цифрові монети можна навіть без вкладень. Розповідаємо, як заробити Біткоін з мобільного пристрою реально та без особливих зусиль. Все, що вам потрібно - це смартфон Android або iOS. У нашому матеріалі — лише надійні сервіси, найкращі програми та перевірені методи.

Майнінг через мобільний пристрій

Самий, мабуть, очевидний спосіб заробити крипту безкоштовно це добути її. Криптовалютний майнінг є перевіркою та додаванням транзакцій у блокчейн, що здійснюється шляхом виконання складних математичних розрахунків. Цей процес оновлення реєстру та додавання нового блоку транзакцій до основного ланцюжка вимагає від користувачів спеціального програмного забезпечення для вирішення довільних рівнянь, що генеруються мережею. Майнер, який правильно вирішив математичне завдання, отримує винагороду у вигляді монет та комісій за транзакції, які сплачують користувачі.

Видобувати таким чином криптовалюту можна і за допомогою смартфона, але навряд чи це буде ефективним рішенням для майнінгу Біткоіна. Соло-майнінг, як правило, не рекомендується з двох причин: цей процес створює неймовірне навантаження на смартфон, скорочуючи термін його служби, а доходи, які потенційно можна отримати, не варті витрачених зусиль. Наприклад, майнінг Біткоіна за допомогою смартфона у кращому разі принесе копійки і лише через роки. І це за умови, що ми не беремо до уваги витрати на електроенергію та знос.

Отже, використовувати мобільний пристрій для видобутку Біткоіна було б невигідно та нераціонально. Крім того, це в принципі неможливо. Ви просто не зможете знайти жодних законних програм для майнінгу ні в Google Play Store, ні в Apple App Store. Обидві компанії заборонили їх ще 2018 року.

Так, соло-майнінг — безперечно не найкраща ідея. Але якщо ви все ж таки хочете заробити крипту шляхом видобутку через смартфон, то вам слід розглянути інші опції.

Наприклад, можна видобувати криптовалюти, спеціально призначені для мобільних пристроїв, такі як монети Pi та AntCoin. Другий варіант – хмарний майнінг: заплатіть компанії за видобуток бажаної криптовалюти за допомогою її обладнання для майнінгу та відстежуйте свій прибуток за допомогою телефону. У Play Store і App Store є безліч програм для керування операціями хмарного майнінгу. Останній спосіб - обійти офіційні магазини додатків і завантажити програму для майнінгу зі сторонніх ресурсів, але це ми вам точно не рекомендуємо робити.

Біткоін крани

Наступний спосіб заробити Біткоін без початкових вкладень - криптокрани. Ці сервіси є мобільним додатком (або сайтом), де можна отримати невелику кількість монет за виконання найпростіших завдань. Це може бути проходження ігор, перегляд роликів, участь у опитуваннях, перехід за посиланнями, перегляд реклами. Незважаючи на те, що це звучить дуже просто, заробити на кранах досить складно через те, що ці сервіси видають дуже маленькі обсяги крипти. Розбагатіти точно не вийде, а щоб отримати пристойну суму, потрібно буде витратити багато часу на виконання завдань.

Розглянемо найпопулярніші мобільні крани, за допомогою яких можна заробити сатоші.

Freebitcoin

У цьому додатку отримати безкоштовно Біткоін можна за проходження опитувань, перегляд відео та виконання інших простих завдань. Бонуси нараховуються щогодини, а вивести їх на рахунок можна раз на тиждень. Кран доступний для смартфонів та ПК.

Bitcoin Faucet

Ця програма для iPhone та пристроїв Android дозволяє заробляти до 25 сатоші кожні 5 хвилин. У крані доступний великий вибір безкоштовних варіантів отримання Біткоіна, а збирати монети можна відразу після встановлення програми на смартфон або планшет.

Cointiply

Кран є програмою для смартфона, в якій можна отримати Біткоін з нуля без будь-яких вкладень. Додаток пропонує більше двох десятків опцій для заробітку крипт: проходження опитувань, перегляд відео, перехід за посиланнями, комунікація з іншими користувачами. Встановити кран можна на Android, а виводити зароблені монети можна відразу.

Онлайн ігри для смартфонів

Отримати безкоштовно Біткоін можна навіть за допомогою звичайних ігор. Єдине, що потрібно зробити, встановити додаток на смартфон і грати. До цього способу точно не варто ставитися як до повноцінного джерела криптозаробітку, але накопичити невелику кількість сатоші може вийти.

Розглянемо найпопулярніші онлайн ігри для смартфонів, в яких можна заробити Біткоін.

Bitcoin Crush

Цей простий ігровий додаток працює за принципом "три в ряд" і дозволяє легко накопичити віртуальні монети. Користувачеві потрібно зареєструватися, увійти до свого облікового запису, а для виведення зароблених бонусів потрібно створити безкоштовний обліковий запис Coinbase. Беріть участь у ігрових турнірах та виводьте свій виграш на будь-який Біткоін-гаманець у будь-який час (мінімум 0,00016 BTC через комісії за транзакції в мережі Bitcoin).

Bitcoin Blocks

Ця гра заснована на принципі «порівняйте два» і дозволяє заробити справжній Біткоін. Однак, щоб отримати достатню кількість балів і перевести в готівку значну суму в крипті, потрібно дійсно багато часу. Більшість користувачів заробляють суму, рівну лише частці одного цента. Але чим більше ви гратимете, тим більше ви заробите. Перед початком гри потрібно зареєструватися та увійти до системи. Кожні зароблені 1000 Bling Points можна конвертувати в Біткоін та виводити на Coinbase з нульовою комісією за транзакцію.

BlockChain Game

Ця програма для смартфона дозволяє заробляти реальні сатоші і відправляти їх на Біткоін-гаманець, граючи у веселу та захоплюючу гру. Створюйте блокчейн, складаючи блоки, і отримуйте вищі нагороди за довший ланцюжок.

Альтернативні варіанти заробітку

Є й інші способи отримати Біткоін за допомогою смартфону. Розглянемо альтернативні напрямки заробітку крипти.

  • Отримання кешбеку за покупки. Деякі мобільні програми дозволяють накопичувати сатоші за покупки у вигляді кешбеку. Їх також можна виводити на криптогаманець.

  • Користування програмами. Деякі розробники для залучення аудиторії та просування свого продукту виплачують винагороду просто за скачування та користування програмою.

Які програми підходять для заробітку на Android та iOS

Отже, як ми бачимо, на сьогоднішній день існує досить велика кількість різних додатків та ресурсів для заробітку Біткоїну за допомогою мобільного пристрою. Але не всі підходять для Android і не всі з них підходять для iOS.

Однак скажемо відразу: якщо у вашому розпорядженні знаходиться iPhone, а не пристрій Android, то вам буде доступно набагато менше програм для заробітку. Це пов'язано з особливостями операційних систем та безпосередньо магазинів додатків – Apple App Store та Google Play Store.

Назва застосунка Тип застосунка Сумісність з Android Сумісність із iOS
Freebitcoin Биткоін кран + +
Bitcoin Faucet Биткоін кран + +
Cointiply Биткоін кран +
Bitcoin Crush Онлайн гра +
Bitcoin Blocks Онлайн гра +
BlockChain Game Онлайн гра +
Earn Bitcoin Биткоін кран + +
Sperax Play Биткоін кран + +

Як купити Біткоін з мобільного

Заробити криптовалюту без вкладень можна, але на гарний прибуток не варто сподіватися. Як показує практика, за місяць заробіток може сягнути максимум $5-10. І це за гарного розкладу.

Якщо такий скромний прибуток не відповідає вашим амбіціям, ви можете придбати Біткоін через смартфон. Процедура є повністю аналогічною купівлі крипт через ПК. Більшість сервісів давно адаптовані під різні пристрої, тому у вас не виникне жодних проблем з роботою через смартфони або планшети. Крім того, багато сайтів мають програми для iOS та Android.

Онлайн обмінник Chanheit має простий інтерфейс, орієнтований на користувача, та повністю адаптивний дизайн. Процес купівлі Біткоіна здійснюється за кілька кроків і займає всього кілька хвилин часу.

Висновок

Незважаючи на простоту, отримати безкоштовно Біткоін за допомогою смартфона — складне завдання. На солідний прибуток розраховувати точно не варто, а скромна винагорода навряд чи вартує витрачених зусиль.

Для реального заробітку Біткоіна слід віддавати перевагу більш серйозним методам. І пам'ятайте, що ви завжди можете придбати монети через обмінник чи біржу. Головне - відповідайте до вибору криптосервісів, постійно вдосконалюйте свої скіли і не переставайте шукати нові способи для заробітку і вкладень.

Відправляєте:
  • Hryvna

    uah Hryvna

  • CurrencyIcon

    btc

  • CurrencyIcon

    eth

  • CurrencyIcon

    usdt

  • CurrencyIcon

    ltc

  • CurrencyIcon

    doge

  • CurrencyIcon

    dash

Отримуєте:
  • Hryvna

    uah

  • CurrencyIcon

    btc

  • CurrencyIcon

    eth

  • CurrencyIcon

    usdt

  • CurrencyIcon

    ltc

  • CurrencyIcon

    doge

  • CurrencyIcon

    dash

Обміни з UAH не працюють до 10:00 06.05.24