Повернутися до новин

Як купити криптовалюту на сайті Changeit: Покрокова інструкція

Опубліковано: 29.03.2021
Оновлено: 06.07.2023
Other

Онлайн обмінники - найшвидший, надійний і безпечний спосіб придбати криптовалюту. Ця інструкція докладно і по кроках описує як купити біткоіни на Changeit.

З чого ж почати?

Перш за все необхідно створити криптогаманець. Зробити це можна, наприклад, на сайті blockchain.com. Зайдіть на головну сторінку сайту, виберіть у меню Wallet (гаманець), натисніть на кнопку Create Your Wallet (створити гаманець).

img

img

Після цього введіть ваш email та придумайте пароль. Натисніть Create Wallet (створити гаманець). Тепер чекайте за вказаною адресою лист з підтвердженням вашого email і ID гаманця.

img

img

imgimg

Підтвердіть email, натиснувши "Yes, I Confirm This Is My Email Address".

img

Після підтвердження пошти, клікніть на номер вашого Wallet ID.

img

Ви перейдете на сторінку для авторизації: введіть ваш Wallet ID і пароль, потім в отриманому листі натисніть "Authorize Log in". На сторінці blockchain.com ви повинні побачити віконце з повідомленням про авторизацію. Тепер ви можете увійти до свого кабінету (гаманець).

ВАЖЛИВО! Не забудьте зберегти ID вашого гаманця і доступи до нього.

img

imgimg

img

Тепер зайдіть в свій гаманець, щоб створити його адресу. Натисніть іконку img , виберіть з меню Wallets & Addresses, потім + Add Next Address, і вам буде привласнено номер гаманця.

img

img

Тепер у вас є криптогаманець. А це означає, що ви вже можете купувати криптовалюту. За допомогою онлайн обмінника Changeit ви зробите це швидко і надійно.

Купівля криптовалюти: керівництво до дії

Крок 1. На сайті changeit.com.ua у відповідному вікні праворуч вкажіть суму, яку хочете обміняти. А справа в графі "отримуєте" ви побачите яку суму отримаєте, з урахуванням комісій. Детальніше про комісію ви можете дізнатися тут.

scr_11

Тепер натисніть кнопку "Обміняти" і введіть свої дані (ім'я, email, телефон). Заповнивши всі поля, натискайте "Продовжити".

scr_12

Крок 2. Введіть номер свого гаманця (він не повинен містити пробілів/дефісів/підкреслень/інших символів). Натискайте "Продовжити" та "Перейти до оплати".

scr_13

scr_14

Крок 3. Введіть дані своєї карти та оплатіть транзакцію.

img

imgimg

Переконайтеся, що сума не перевищує встановлений ліміт на вашій банківській картці. У разі успішної оплати натисніть кнопку "Повернутися на Changeit". Так ви перейдете на своє замовлення.

Крок 4. Очікуйте завершення транзакції. Тривалість здійснення операції залежить від завантаженості мережі блокчейн.

Збережіть ID вашого замовлення, щоб в разі будь-якої проблеми ви змогли звернутися в службу підтримки Changeit. Для цього буде потрібно номер замовлення та email. І пам'ятайте, що ви завжди можете відстежувати ваше замовлення.

scr_15

scr_16

Вдалих вам операцій з криптовалютами!