Повернутися до новин

ТОП перспективних криптовалют

Опубліковано: 29.10.2022
Оновлено: 20.02.2023
All

Криптовалютний ринок продовжує стрімко розширюватися – сьогодні користувачам доступні тисячі різних проектів. І незважаючи на те, що лідером галузі та головним гравцем індустрії традиційно залишається Біткоін, є безліч інших монет, інвестиції в які виглядають не менш вигідними та перспективними.

Минулий рік був важким періодом на крипторинку з безліччю падінь та проблем. Але наприкінці 2022 року з'явилося кілька нових криптопроектів, які не лише побили всі рекорди передпродажів, а й мають чудові прогнози на майбутнє.

У цьому посібнику ми зібрали найкращі проекти з найбільшим потенціалом зростання у 2023 році. Ми спиралися на власний аналіз, інвестиційні дослідження, статистику та цифри, а також на дані від світових експертів та передпродажні показники.

Продовжуйте читати, щоб дізнатися про найперспективніші криптовалюти, в які безперечно варто інвестувати вже сьогодні. Спойлер: про них ви точно не знали.

Назва Вік Капіталізація Максимум Динаміка (міс.)
FightOut Передпродаж Не відстежується Не відстежується Не відстежується
Dash 2 Trade Менше місяця Не відстежується $0.04116 Негативна
C+Charge Передпродаж Не відстежується Не відстежується Не відстежується
RobotEra Передпродаж Не відстежується Не відстежується Не відстежується
Calvaria Передпродаж Не відстежується Не відстежується Не відстежується
IMPT 1 месяц $16.17 млн $0.01956 Негативна
Lucky Block 1 год Не відстежується $0.008927 Негативна
Tamadoge 4 місяця Не відстежується $2.9 Негативна
Battle Infinity 5 місяців Не відстежується $0.005371 Негативна
Solana 5 років $6 млрд $258 Позитивна

Огляд перспективних криптовалют

Вибір найкращих цифрових монет з найбільшим потенціалом може виявитися складним і навіть приголомшливим, якщо врахувати кількість, здавалося б, перспективних активів. І щоб допомогти вам збагатити ваш криптопортфель і вигідно інвестувати в криптовалюту, наші експерти склали список неочевидних монет, на які варто звернути увагу на початку 2023 року.

Ось наш топ молодих, але вже дуже перспективних криптовалют для інвестування з найбільшим потенціалом збільшення вартості, високою ймовірністю прориву та перспективою гарного прибутку вже у найближчому майбутньому.

В основі нашого рейтингу — чудові передпродажні показники та приголомшливі прогнози аналітиків.

FightOut (FGHT)

У 2023 році FightOut безперечно стане фаворитом серед любителів фітнесу. Як криптовалюта Move-to-Earn, FightOut революціонізує галузь, яка раніше відслідковувала лише кроки.

Додаток FightOut дозволяє створити персоналізований профіль на основі історії тренувань, цілей, доступного обладнання та прихильності до часу, що ви не знайдете в традиційних тренажерних залах. Потім програма створить індивідуальний план тренувань, доповнений навчальними відео від найкращих тренерів. FightOut стане найкращим фітнес-додатком у 2023 році саме завдяки своїм персоналізованим планам тренувань.

Крім того, внутрішньоігрова валюта FightOut, REPS, винагороджує користувачів за завершення тренувань, що змушує робити справді все можливе. REPS можна також використовувати для налаштування одягу, додатків, спорядження та багато іншого в магазині FightOut.

Dash 2 Trade (D2T)

Якщо ви шукаєте криптоаналітичну платформу світового класу, яка пропонує дієві інструменти та реальну інформацію, то Dash 2 Trade – це те, що вам потрібно.

З Dash 2 Trade ви можете отримати доступ до багатьох цікавих функцій, таких як торгові сигнали криптовалюти, прогнози та соціальна аналітика. Крім того, інструмент побудови стратегії можна використовувати, щоб навчитися орієнтуватися на ринках. Відмінна панель управління буде поєднувати всі ці функції і буде доступна в наступному році на етапі бета-тестування. Dash 2 Trade прагне стати універсальною платформою, і з такими функціями до 2023 року вона стане справді величезною.

Крім того, в 2023 році проект буде зареєстровано на BitMart і LBank, двох дуже авторитетних CEX, тому передбачається, що він окупиться з величезним прибутком.

C+ Charge (CCHG)

У 2023 році C+ Charge стане однією з найкращих криптовалют для інвестицій для тих, хто веде електромобіль. По суті цей революційний проект робить зарядні станції для електромобілів доступними в більшій кількості місць, полегшуючи людям їх використання.

Електромобілі мають багато проблем, таких як брак зарядних станцій, ненадійні ціни та відсутність інформації в реальному часі. C+ Charge прагне вирішити всі ці проблеми за допомогою технології блокчейн та дозволити водіям електромобілів знаходити зарядні станції та прозоро платити.

Крім того, C+Charge об'єдналася з Flowcarbon, щоб можна було отримати цифрові токени GNT. Завдяки платіжній системі на основі блокчейну програма не стягуватиме додаткову плату.

RobotEra (TARO)

RobotEra це дивовижний криптопроект, який дозволяє вам створювати все, що ви хочете. У метавсесвіті у стилі пісочниці користувачі стають роботами-аватарами, які відновлюють прекрасну планету Taro після того, як вона була зруйнована війною. Користувачі можуть побудувати все, що вони можуть уявити, використовуючи ресурси планети.

RobotEra пропонує чудову можливість будувати разом з іншими та/або запросити їх насолодитися тим, що побудовано, будь то парк розваг або концертний зал. В результаті всього цього будуть сформовані нові спільноти NFT, які збільшать цінність токена TARO.

Calvaria (RIA)

Calvaria - відмінна колекційна карткова гра, яка дозволяє гравцям вибирати, як вони хочуть грати, будь то битви віч-на-віч, великі турніри або поодинокі кампанії. Більше того, гра безкоштовна на десктопах та в мобільних додатках. Люди, незнайомі з криптографією, зможуть дізнатися, як працює гра, та спробувати її.

Граючи у безкоштовну гру, ви побачите, скільки ви заробили б у версії P2E, яка є чудовим новим інструментом для найму.

IMPT

IMPT — ще одна високоефективна криптовалюта, яка, як очікується, вибухне 2023 року. За кілька місяців IMPT залучила неймовірне фінансування у розмірі 20 мільйонів доларів, продемонструвавши, наскільки незамінним буде екологічно чисте виробництво. IMPT тепер котирується на провідних біржах, включаючи Uniswap та LBank.

Вся ідея IMPT полягає в тому, що вуглецеві кредити перетворюються на NFT, щоб допомогти боротися зі зміною клімату. Потім ці NFT можна продавати або зберігати протягом довгого часу як інвестиції. Ви можете заробляти токени IMPT, здійснюючи покупки через партнерів, а потім конвертувати їх у вуглецеві кредити. Деякі з найбільших гігантів співпрацюють з IMPT, включаючи Samsung, Microsoft, Amazon та LEGO.

Lucky Block (LBLOCK)

Якщо вам подобаються криптоігри, Lucky Block має бути у вашому списку обов'язкових проектів. Lucky Block спричинив фурор з моменту свого запуску, створивши децентралізовану платформу на основі NFT. Як перша соціальна ігрова платформа у своєму роді, Lucky Block пропонувала неймовірні призи, такі як святкові пакети, Lamborghini і навіть біткоїни на суму 1 мільйон доларів.

LBLOCK є рідним токеном Lucky Block та підтримується стандартами ERC-20 та BEP-20. На піку свого розвитку ринкова капіталізація LBLOCK становила 1 мільярд доларів, що робило її однією з найбільш зростаючих криптовалют року. Зараз існує безліч бірж, на яких ви можете придбати токени LBLOCK, включаючи Gate.io, MEXC, LBANK і Uniswap. Візьміть токени LBLOCK і пориньте у цей дивовижний світ крипто-ігор.

Tamadoge (TAMA)

Тим, хто є шанувальником Dogecoin, сподобається Tamadoge. Tamadoge - це відмінний криптопроект метавсесвіту, який дозволяє змагатися, щоб заробити токени TAMA, граючи в ігри за принципом "грай, щоб заробити" (P2E).

Домашні тварини Tamadoge, які є віртуальними собаками, вважаються головною особливістю цієї гри P2E. Вони продаються в магазині Tama як NFT, викарбувані за допомогою смарт-контрактів. Кожен вихованець NFT має свої унікальні характеристики, сильні та слабкі сторони. Щоб заробляти очки у щомісячних списках лідерів, гравці мають згодом створювати та розвивати своїх вихованців. Ще одна чудова особливість TAMA полягає в тому, що вона не оподатковується.

Tamadoge, як і раніше, входить до десятки кращих монет-мемов за обсягом, і очікується, що в 2023 році відбудеться бум, коли екосистема випустить основну гру, додаткові ігри та додаток AR.

Battle Infinity (IBAT)

Як відносно нова ігрова екосистема, Battle Infinity викликала величезний резонанс у соціальних мережах. З Battle Infinity ви можете грати в ігри P2E і NFT в багатому середовищі метавсесвіту. Кожен предмет можна продати на вбудованому торговому майданчику Battle Infinity NFT, що робить ці NFT одними з найкращих для покупки. Вони бувають у вигляді ігрових предметів, ділянок віртуальної землі і навіть гравців у фентезі-спорт.

Solana (SOL)

З точки зору швидкості, Solana, безперечно, є однією з швидкоплинних криптовалют, керуючи 3000 транзакцій в секунду, залишаючись при цьому децентралізованою. Завдяки високій швидкості транзакцій та низьким комісіям Solana залишається одним із найпривабливіших варіантів для інвестицій у світі. Якщо ви хочете отримати великий прибуток у 2023 році, SOL зараз є гарною інвестицією.

Отже, що ми маємо?

Більшість цих криптовалют досі перебувають у передпродажі, тому ви все ще можете взяти участь в акції у 2023 році. Низькі ціни не будуть доступні, коли вони котируватимуться на відкритих біржах, так що це відмінний шанс скористатися перевагою. Безумовно, Dash 2 Trade, FightOut, C+Charge, RobotEra та Calvaria – одні з найкращих у цьому списку.

На які ризики слід звертати увагу?

Навіть якщо ви вибираєте для інвестицій найперспективніші проекти та перспективні криптовалюти, ви не захищені від ризиків ринку. Головне, до чого ви маєте бути готовими, — сильна волатильність. Котирування монет можуть як стрімко злетіти, так і драматично впасти будь-якої миті. І від цього не захищено жодного цифрового активу.

Крім того, при роботі з криптою ви можете зіткнутися з ризиками втрати своїх коштів через шахрайство, атаки хакерів, зломів. Щоб мінімізувати загрози безпеці, вибирайте лише надійні торговельні майданчики та перевірені криптосервіси.

Коли потрібно інвестувати?

Очевидно, що вкладатися в крипту найкраще тоді, коли вона дешевша. Однак передбачити чи спрогнозувати такий момент просто неможливо. Головне - не робіть угод під впливом емоцій і не поспішайте продавати монети при падінні курсу.

Щоб ваші інвестиції були дійсно вигідними та прибутковими, вибирайте перспективні криптовалюти, які мають великий потенціал зростання та всі шанси для сильного прориву.